Despre noi

Despre noi

 Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul pieselor de schimb si un program excelent de scolarizare oferit de Academia General Motors, suntem in masura sa va oferim preturi corecte si informatii cu privire la piesele si accesoriile Opel originale GM. Va rugam nu ezitati sa ne contactati prin e-mail sau la numerele de telefon prezentate in "Pagina de Contact" pentru a ne cere mai multe detalii, pentru a solicita o oferta de preturi sau pentru a face o comanda de piese.

Identificare si comenzi 

 Din cauza faptului ca numarul pieselor Opel originale GM depaseste 60000 de repere ce pot fi identificate in mod corect numai folosind programe dedicate acestei actiuni, este de la sine inteles ca in acest magazin online nu vor fi prezentate toate aceste piese. Pentru a primi o oferta de prêt dedicata va rog sa accesati pagina formularului de Solicitare Oferta si sa completati TOATE campurile prezente. Seria de sasiu ne ofera de cele mai multe ori si informatii cu privire la dotari, cod motor sau/si serie motor. Cu toate acestea, pentru modele de masini ceva mai vechi, aceste informatii nu pot fi extrase numai din seria de sasiu (VIN, numar de identificare), astfel ca va rugam sa ne oferiti cat mai multe detalii legate de autovehiculul in cauza pentru a evita prelungirea timpului in care veti primi oferta solicitata.

Avans si termene livrare

Pentru piesele ce nu se afla in stoc la momentul comenzii ne rezervam dreptul de a percepe un avans de minim 50% din valoarea acestora, urmand ca restul sa fie achitat la livrarea comenzii. Termenele de livrare pentru aceste repere poate varia intre 2 si 10 zile cu exceptia produselor ce au statut de back order (indisponibile momentan in depozitele GM).Pentru mai multe detalii cu privire la transport va rugam accesati "Conditii livrare"

Garantia 

 Garantia pentru piese Opel originale GM este de doi ani iar contitiile in care aceasta este acordata le regasiti accesand pagina Conditii Garantie Toate produsele Opel comercializate sunt noi, originale General Motors, acestea provenind din depozitele GM din Ungaria si/sau Germania.

Alte produse 

Cu toate acestea va putem oferi LA CERERE si repere disponibile pe piata aftermarket (piese fabricate de diversi producatori pentru Opel, ce nu au trecut prin strictele controale de calitate ale GM dar care respecta conditiile proprii ale fabricantilor respectivi) O parte dintre producatorii agreati de piese aftermarket, produse de intretinere, anvelope si lanturi antiderapante, uleiuri, senzori, elemente de caroserie, baterii de acumulatori sunt (dar fara a ne limita la acestia) urmatorii: BEHR, CLEAN FILTERS, PURFLUX, RUD, THULE, VALEO, DELPHI, BOSCH, TYC, BANNER, MONROE, SACHS, FEBI BILSTEIN, INA, ATE, BREMBO, MINTEX, FERODO, QWP, FACET, NISSENS, MAHLE, UFI, CHAMPION, NPR, PIERBURG, GATES, SKF, SNR, KYB. TRW, HELLA, MEYLE, VDO, NGK, TOPRAN, ALKAR, ACROLCAR, VARTA, CASTROL, MOBIL, MOTUL, SONAX, CARTECHNIC, WYNNS, BKT, BRIDGESTONE, DEBICA, DUNLOP, FALKEN, FULDA, GOODYEAR, MASTERSTEEL, NOVEX, PIRELLI, ROAD, SAVA, TRAYAL, YOKOHAMA.

Scule profesionale 

   O alta directie pe care ne-am axat este cea a comercializarii sculelor profesionale necesare dotarii atelierelor electrice, mecanice sau de tinichigerie. DIntre producatori amintim: HAZET, SW STAHL, VIGOR, BEHR-HELLA SERVICE, ABAC, KARCHER, BOSCH, PRESSOL, EL-MAX, FOREX, PRO CUT, APAC, GUTMANN DIAGNOSTICS, DELPHI, AUTOBOSS,VIVID WORKSHOP DATA, LEHNERT, NOVA DITEX, SIRINI, KLANN